Czytać czy nie czytać o to jest pytanie?

Czytanie książek to nie tylko przyjemność, ale i ważny element rozwoju intelektualnego. Jednakże, przeczytanie wielu książek bywa czasochłonne i trudne, a czasem wręcz niemożliwe. Na szczęście, istnieją metody, które pozwalają na szybkie i skuteczne przyswajanie informacji z książek.

Właśnie dlatego napisałem poradnik “Czytaj książki tak szybko jak myślisz”, który pozwoli Ci na przyswojenie zawartości praktycznie każdej książki w zaledwie półtorej godziny. Dzięki naszym wskazówkom i instrukcjom, będziesz w stanie skutecznie wychwycić istotne treści z zalewu słów, nie tracąc czasu na stylistyczne ozdobniki czy literackie wypełniacze.

Nasza metoda opiera się na wieloletnim doświadczeniu z nauką szybkiego czytania oraz na najnowszych badaniach nad przyswajaniem informacji. W ten sposób pozwalamy naszym klientom na skuteczne i efektywne przyswajanie wiedzy.

Dzięki naszej metodzie szybkiego czytania, nie tylko oszczędzisz czas, ale także będziesz miał pełny wgląd w całość tematu. Tak jak powiedział to Pierre Bayard, “człowiek wykształcony to nie ten, który przeczytał taką czy inną książkę, ale ten który potrafi poruszać się po wszystkich, które wie, że tworzą pewną całość, i jest w stanie określić miejsce każdego elementu całości w stosunku do pozostałych”.

Nie trać więcej czasu na niepotrzebne czytanie i zacznij efektywnie przyswajać wiedzę z naszym poradnikiem “Czytaj książki tak szybko, jak myślisz”. Stań się mistrzem wychwytywania istotnych treści z publikacji i rozwijaj swój potencjał intelektualny już teraz!

Zapoznaj się z Organiczną Techniką Studiowania i czytaj tak szybko, by nie umknęła Tobie żadna ważna informacja ani premiera nowej książki. Wartością dodaną dla czytelników jest content video (16 filmików o łącznym czasie trwania 62 minuty).

Jeśli cenisz sobie książkę w wersji papierowej Sprawdź ofertę

Jeśli cenisz sobie książkę w wersji elektronicznej Sprawdź ofertę

Jeśli uwielbiasz video content, nagrałem dla Ciebie kurs wideo (10 lekcji) pt. Jak szybko czytać książki specjalistyczne?

Dzięki kursowi online przekonasz się, że szybkie czytanie książek specjalistycznych, może być łatwe i wciągające.Niezależnie od szybkości z jaką teraz czytasz, wystarczą dwie rzeczy: Twoja decyzja o zakupie oraz poznanie metody pracy z tekstem.Nauczyłem jej kilkadziesiąt tysięcy osób (w różnym wieku) na kursach stacjonarnych, nauczę i Ciebie.Dzielę się z Tobą wieloletnim doświadczeniem w formie mikrolearningu. To jedyny taki kurs online, dostępny na polskim rynku.

Kurs online video Sprawdź ofertę

Jeśli potrzebujesz przyspieszyć tempo czytania, koncentrację i zapamiętanie czytanych treści, przygotowałem dla Ciebie Profesjonalny kurs online z szybkiego czytania.

W ciągu kilku tygodni przerobisz 12 sesji z 554 ćwiczeniami i planem pracy własnej; dodatkowe filmy wideo uatrakcyjnią Twoją naukę. Dzięki temu kursowi zwiększysz 5-7 razy szybkość czytania i poprawisz rozumienie na poziomie 80-90%.

Kurs online Sprawdź ofertę

Jeśli wolisz, żebym Ciebie uczył indywidualne zapraszam na Konsultacje online.

Konsultacje Sprawdź ofertę

Na zakończenie dodam, że od wielu lat pomagam pokonać zaległości czytelnicze, by zyskać atrakcyjność intelektualną lub potrzebną wiedzę.

Zapraszam do wspólnej nauki.

Robert Buszta