Dni uczenia się dorosłych

Z radością informujemy, że nasza fundacja weźmie udział w tegorocznych “Dniach Uczenia się Dorosłych”. To wyjątkowe wydarzenie, które podkreśla znaczenie kształcenia się przez całe życie. Jesteśmy przekonani, że nauka nie kończy się na etapie szkolnym czy akademickim – to proces, który trwa przez całe życie i przynosi nieocenione korzyści.

Naszym celem jest pokazanie, że kształcenie się przez całe życie jest nie tylko konieczne, ale przede wszystkim zmienia człowieka i jego życie na lepsze. Uczestnictwo w różnych formach edukacji, rozwijanie nowych umiejętności i poszerzanie horyzontów może otworzyć przed nami nowe możliwości, zarówno zawodowe, jak i osobiste.

Podczas “Dni Uczenia się Dorosłych” przeprowadzimy warsztat z szybkiego czytania książek specjalistycznych, szczegóły pod linkiem https://fundacjaimpuls.com.pl/produkt/szkolenie-pt-szybkie-czytanie-ksiazek-popularno-naukowych/

Niezależnie od wieku, zawsze jest dobry moment, aby podjąć nowe wyzwania, nauczyć się czegoś nowego i zmienić swoje życie na lepsze.

Do zobaczenia na “Dniach Uczenia się Dorosłych”!